vineri, 11 decembrie 2009

Situatia mea

Iti multumesc ca te afli aici si sper sa nu-ti rapesc prea mult din timpul tau pretios.
Sunt Cristian Pricopie, am 33 de ani si locuiesc in Bucuresti cu sotia mea, Anca si cei 2 copii: Andrei 14 ani si Anastasia 3 ani.
De curand am aflat ca sunt bolnav, iarasi bolnav, foarte bolnav.
In urma cu 4 ani am fost operat pe creier, de tumoare (astrocitom pilocistic). Mi s-a confirmat ca este benigna si totul a intrat pe fagas normal, dar dupa tot acest timp se pare ca m-am pacalit. Starea mea de sanatate s-a inrautatit, sunt foarte obosit, vorbesc incoerent, am stari de voma necontrolate.
In urma acestor simptome, mi-am facut testul RMN. Rezultatul a fost cel neasteptat, nu am vrut sa cred ca este adevarat. Am facut doua teste RMN doar cu gandul ca primul a fost gresit. Insa nu era adevarat. Am consultat chiar medici renumiti. Rezultatul a stabilit ca tumoarea a recidivat. Inseamna ca nu a fost benigna??? Nu stiu. Nu s-a confirmat in scris. Am avut incredere in spusele medicilor care m-au operat. Am trimis rezultatul si la INI Hanovra in Germania, insa costurile se ridica la o suma mare pentru mine si familia mea: 50.000 euro.
Insa speranta mea vine, tocmai acum de sarbatori, cand am avut onoarea sa-l cunosc pe domnul doctor Stoica Sergiu de la spitalul Marie Curie, un profesionist care a batatorit spitalele din strainatate venind in Romania sa-si puna in aplicare toata experienta pe care a acumulat-o pe unde a practicat neurochirurgia. Operatia se poate face la un spital din Bucuresti, Euroclinic, dar si aceasta suma este prea mare pentru mine datorita timpului: 10.000 euro.
Timpul meu este limitat la o luna de zile. Deja este prea tarziu pentru mine dar sper in bunavointa ta indiferent de suma pe care poti sa o donezi pentru o noua sansa la viata.
Micul tau ajutor ar putea sa-mi dea inca speranta ca pot ramane alaturi de voi, de familie, de copiii mei pe care ii iubesc enorm de mult, alaturi de toti pe care ii cunosc si ii respect.
Voi tatilor care aveti copii, voi sotilor care aveti sotii, ganditi-va ca viata mea depinde si de voi.
Stiu ca in aceasta perioada si pentru voi este greu dar credeti-ma ca orice ajutor este benefic pentru sanatatea mea.
Va multumesc din suflet din partea mea si a familiei mele!
Companiile isi pot deduce o suma de bani din impozitul pe profit datorat prin intermediul sponsorizarii. Totalul sumelor donate trebuie sa indeplineasca cumulativ doua conditii. Sa nu depaseasca:
- 0,3% din cifra de afaceri
- 20% din impozitul pe profit datorat
Se anexeaza, in copie: diagnosticul, CI a Beneficiarului si oferta de tratament, documente care pot fi puse la dispozitie.Cristian Pricopie
Tel: 0745 697 063
e-mail: cristian.pricopie@yahoo.com
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu