marți, 5 ianuarie 2010

Noutati

Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si au facut posibila strangerea pana acum a sumei de 4000 E. E un inceput pentru mine care imi da speranta ca pot face operatia la timp.
Vinerea aceasta (8 ianuarie 2010) urmeaza sa iau legatura cu Dr. Stoica de la Euroclinic in vederea programarii interventiei chirurgicale cat mai curand posibil.

3 comentarii:

  1. Va recomand un tratament naturist al doamnei doctor Haimovici Angela din Israel, citostatice si tratament la telefon in Romania:
    0748112420/21/22 si trebuie precizat exact diagnosticul la comanda telefonica.
    Mai multe informatii puteti vedea la emisiunea Lumea de maine, lumeademaine@yahoo.com, unde Dr. Haimovici este invitata in emisiune cand vine din Israel.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze pe dumneavoastra si intreaga familie.

    Dana si Madalina

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Cristian.Nu incerc sa-ti schimb hotararea de a merge sa te operezi in Bucuresti.Mama mea are 64 de ani.A fost programata pt.internare, in 20.01.2010, in Ungaria si operata pe 21.01.2010, de meningiom de aprox. 5 cm situat pe glanda hipofiza, in zona numita sa turceasca!Acum cand iti scriu este deja in salon, dupa doua zile state la terapie intensiva.costurile operatiei, cu cazare in spital, si cu posibilitatea unui insotitor sunt semnificativ mai mici(la jumatate).De la granita sunt 60 km pana la spital.Conditiile deosebite.o.k. Rezultatul final conteaza insa, si hotararea fiecaruia.Adresa mea marius_max@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere